Tags

, , , , , , ,

ray-donovan

Ray Donovan e un serial elegant, intriga e ușor de urmărit și personajele își interpretează cu o naturalețe covârșitoare rolurile.Ann Biderman e în spatele acestei producții de succes, care a spart toate recordurile de audiență de pe Showtime cu episodul pilot lansat în USA în 2013.
Serialul a primit trei premii, cel mai bun serial în 2013, un Glob de Aur pentru John Voight și un premiu Emmy pentru actorul Hank Azaria.
Serialul poartă numele personajul central din producție, interpretat magistral de către Liev Schreiber.Ray e tipul de nădejde, angajatul unei firme puternice de avocatură din Los Angeles.E tipul perfect pe care să-l suni într-un moment dificil să-ți rezolve orice treabă murdară.Singura condiție era să fii bogat și celebru și dispus să plătești o sumă exorbitantă pentru orice doleanță mai mult sau mai puțin ciudată.Clienții săi erau de regulă actori notorii, atleți de renume mondial sau moguli cu o grea și imaculată reputație.Ray se pricepe de minune la extorcare, manipulare, interceptari telefonice, crimă.Totul executat impecabil, fără urme, ca la carte.Își execută ordinele discret, nu se teme de violență și nu zâmbește niciodată.
Problemele se acutizează pentru el și familia sa, când tatăl sau, Mickey (Jon Voight) iese subit din închisoare și are FBI-ul pe urmele sale, fapt ce va zgudui lumea lui Ray și a asociaților săi.
Ray se consideră un familist devotat, însă când apar mici diversiuni se camuflează în alcool și adulter, considerând că totul se va rezolva prin intermediul banilor.Fără să realizeze, încearcă să își mituiască propria familie pentru a o ține aproape.
În urma acestui serial am aflat și chestii de care nu aveam habar .De pildă, nu știam ca Liev Schreiber e căsătorit cu Naomi Watts, sau că Jon Voight e tatăl minunatei Angelina Jolie.
Dacă aveți în plan să vă uitați la un serial ușor, Ray e alegerea perfectă, cele patru sezoane sunt disponibile pe orice site cu filme online.
Mai jos las trei melodii superbe descoperite de pe soundtrack-ul acestui minunat serial.Enjoy it !