Despre mine / Despre blog

*Despre mine

Nu am prea multe de zis despre mine.Sunt o tipă banală, cu o existență la fel, cover-ul din partea de sus al blogului îmi scrie numele, așa că n-are rost să-l mai menționez aici.În orice caz, am un nume al dracului de original, maică-mea fiind foarte inspirată când mi l-a ales 😀
În linii mari aş putea spune că nu-mi plac formele de constrângere/impunere/limitare de nici un fel şi nici normele arhaice (vestimentare, educaţionale). Îmi place să cred că pentru a evolua nu ai nevoie de idei presante 🙂
Am trecut de mult de faza poveştilor nemuritoare la capitolul religie.Deci, sunt atee şi mă simt foarte confortabil aşa.
Îmi plac foarte mult doctrinele liberale, dar nu sunt înregimentată politic, deşi am terminat ceva în domeniu.
Îmi place să mă plimb, de fel mi-e greu să prind rădăcini într-un loc, dacă nu dețin o motivație pertinentă.Mă adaptez ușor la un mediu nou și am ajuns la concluzia că prin venele mele curge sânge de nomadă, deși mi-am făcut arborele genealogic și n-am rude desprinse dintr-o șatră de țigani.Copii n-am să aduc niciodată pe planetă, sunt prea haotică pentru treaba asta.Oricum, Terra e suprapopulată și suprasaturată, n-are rost să mă mai împuiez și eu.

 

*Despre blog

N-am un subiect fix în jurul căruia să-mi rotesc ideile, pot delira cu grație pe orice temă.Am obiceiul de a vorbi în aluzii, fraze neterminate sau întrebari retorice. Cine poate înțelege și reține ideea, poate să-mi completeze aberațiile fără prea multe dileme.
Puteţi citi chestii personale, opinii subiective, acide, pline de vervă sau din contră, apatice.Totul depinde de starea mea de spirit şi de ambient.Am de asemenea și articole publicate contra cost, cu documentare de rigoare.

Dacă cineva doreşte să mă contacteze în diferite probleme, este rugat să folosescă urmatoarea adresă de e-mail : blogul_andreei@yahoo.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s